Filtru marime

Rochita de ocazie, pentru fetite

200,00 lei

  • Rochitica eleganta, din bumbac si tiul, accesorizata cu multa dantela, potrivita pentru evenimente cum ar fi:Botezul (cand copilul este crestinat),Taiatului motului (cand sarbatoriti un an petrecut alaturi de micuta dumneavoastra), o vizita la prieteni, o plimbare prin oras, etc.
  • Rochia este compusa din 2 piese individuale:o rochie exterioara din bumbac si tiul cu dantela si o rochie interioara care este din bumbac in partea superioara( bust) si din sateen in partea inferioara , adica la poalele rochiei. Satenul folosit are in compozitie vascoza si bumbac, ceea ce confera pielii micutei, o atingere fina si moale.. Cele 2 piese sunt imbinate astfel incat sa compuna un intreg( rochita finala) care nu va avea cusuturi vizibile la interior, astfel devenind foarte confortabila pentru pielea fetitei.
  • Sistemul de inchidere este efectuat cu ajutorul unu fermoar ascuns, care se deschide pana sub talie, facand imbracarea copilului foarte usor de realizat.Lungimea rochiei este medie, sub genunchi, putant fi purtata pana copilul mai creste si ea devine mini.

Frumusetea, eleganta si stilul sunt date de generozitatea materialului si dantelei folosite la aceasta superba rochie.

  • Rochita poate fi accesorizata la alegere cu un turban cu funda (https://wylles.ro/magazin/caciuli/turbane/turban-pentru-fetite-cu-fundabumbac-95-subtire-lycra-5/) sau cu o bentita cu funda (https://wylles.ro/magazin/caciuli/bentite/bentita-pentru-fetite-95-bumbac-subtire-5-lycra/), ele fiind optionale, nefiind incluse in pret.
  • O atentie deosebita trebuie acordata spalarii, care recomandam sa se faca la o temperatura de 30 grade si un program pentru lucruri pretentioase, iar la calcare recomandam maxim 2 puncte la fierul de calcat. Recomandam a nu calca tiulul
Rochita de ocazie, pentru fetite